flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено виробничу нараду

13 листопада 2017, 15:44

Повістка денна:      

  1. 1. Вивчення та обговорення помилок допущених працівниками апарату суду під час виконання своїх посадових  обов’язків.

                   

 

ВИСТУПИЛИ:        

            При розгляді справи до характеризуючих даних необхідно вимагати копію паспорту та ідентифікаційного номеру платника податків для подальшого виконання рішення суду.

 

            Консультанту суду  вивчити проблему направлення на виконання виконавчих листів, у яких відсутній ідентифікаційний номер платника податків.

            Судді спікеру частіше  надавати  до  сайту суду публікації.

            Відповідальному працівнику за наповнення  інформацією сайту суду періодично його оновлювати.

 

            Хто користується в Інтернеті  соціальними  сторінками - дотримуватись етики в спілкуванні.

            Бережно відноситися до державного майна.

 

            Заступник керівника апарату Редько Ю.М. яка повідомила,  що до суду з відділу зв’язку масово повертаються конверти без вручення з позначкою за закінченням  строків зберігання.  До неї звернувся громадянин, який повідомив, що тривалий час не отримує повістку до суду,  при огляді справи виявлено, що конверти повернуті до суду з позначкою «за закінченням  строків зберігання», хоча громадянин запевняє, що ніяких повідомлень на отримання листа не надходило, він цілодобово знаходиться за місцем свого проживання. У разі повернення  таких конвертів  робити з них ксерокопії та передавати керівнику апарату суду для належного реагування.

             У разі будь-яких змін в установчих  документах працівників апарату суду, надавати їх копії до працівника, який відповідальний за кадри для занесення до  КП  КАДРИВЕП.

 

ПОСТАНОВИЛИ:

           

            Помічникам суддів треба уважніше ставитись до виконання своїх посадових обов’язків, ретельно вивчати справи, щоб не допускати зриву судових засідань.

            Консультанту суду  вивчити проблему по виконанню виконавчих листів та повернення виконавчих листів, у яких відсутній ідентифікаційний номер платника податків.

            Періодично судді спікеру надавати  до  сайту суду публікації.

            Відповідальному працівнику періодично  оновлювати сайт.

            Дотримуватися трудової дисципліни. Бережно відноситись до майна суду.