flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено виробничу нараду

05 березня 2018, 11:35

Повістка денна:      

  1. 1. Ознайомлення та обговорення листів, які надійшли від органів Державної влади.

                       

СЛУХАЛИ:  

           

            Керівника апарату суду Бейкун С.Б., яка  наголосила,  що у кожного працівника апарату суду є функціональні обов’язки, які кожен працівник повинен знати і регулярно читати  та дотримуватись в роботі. В функціональних обов’язках кожного працівника також зазначено, що він повинен виконувати  вказівки керівника апарату суду чи голови суду. Всі інші прохання чи запити виконувати  з дозволу керівника апарату суду чи голови суду.

ВИСТУПИЛИ:

            Голова суду Ковальчук М.В., який повідомив, що керівник апарату вірно наголосила на виконанні своїх функціональних обов’язках, а якщо  на поставлені завдання керівником апарату чи головою суду хтось з працівників апарату суду  реагує неадекватно, то на агресивність таких працівників необхідно реагувати відповідно і позбавляючи премії та інтенсивності. На прохання суддів надати будь-яку інформацію що не стосується розгляду його справ, інформація надається з дозволу голови суду або керівника апарату суду.

       

     Архіваріус Остапчук О.М., яка зазначила, що всі документи видаються з архіву суду  тільки за резолюцією голови суду чи керівника апарату суду.

 

            Голова суду Ковальчук М.В. зазначив, що у разі витребування суддею справи для огляду в судовому засіданні резолюцію на запити про витребування справи накладає головуючий по справі, якщо справа не передана до архіву. Якщо справа знаходиться в архіві то резолюцію на запити накладає керівник апарату суду.

 

ПОСТАНОВИЛИ:

 

            Працівникам апарату суду перечитати свої функціональні обов’язки та використовувати в роботі.

            Інформацію по інших справах  надавати тільки по запиту та з накладеною резолюцією.

            Дотримуватись трудової та виконавчої дисципліни. Дбати про  суддівське майно.