flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено виробничу нараду

02 квітня 2018, 11:12

Повістка денна:        

  1. 1. Ознайомлення та обговорення листів, які надійшли від органів Державної влади.

                       

СЛУХАЛИ:         

            Керівника  апарату суду Бейкун С.Б., яка ознайомила з наказом про притягнення до дисциплінарної відповідальності  Кострицьку Т.П., відповідно до якого їй оголошено зауваження.

 

            Керівник апарату ознайомила  з листом «Укрпошти» № 41-Б-9843-1 від 14.03.2018 року  щодо неможливості надсилання поштових відправлень до Автономної Республіки Крим та м. Севастополя у зв’язку з тим, що дана територія тимчасово окупована.

СЛУХАЛИ:

            Керівника  апарату суду Бейкун С.Б., яка повідомила, що  у разі надходження позовних заяв чи інших матеріалів до суду, де  одна із сторін проживає на тимчасово окупованій території, необхідно на місці вирішувати питання подальшого розгляду справи, оскільки  у такій справі немає можливості виконати рішення суду. Якщо позовна заява чи матеріали надійдуть поштовим відправленням то вирішує  питання  прийняття  чи відмови суддя, в провадженні якого перебуває дана справа.  

ПОСТАНОВИЛИ:

            Відповідальним  працівникам   у разі надходження позовних заяв чи інших матеріалів до суду де  одна із сторін проживає на тимчасово окупованій території, необхідно на місці вирішувати питання подальшого розгляду справи судді, в провадженні якого перебуває дана справа.     

            Дотримуватись трудової та виконавчої дисципліни.