flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено виробничу нараду

06 квітня 2018, 11:14

Запрошені: 

                                                           Повістка денна:        

  1. 1. Ознайомлення та обговорення листів, які надійшли від органів Державної влади.                   

СЛУХАЛИ:            

            Керівника  апарату суду Бейкун С.Б., яка ознайомила з листом  ДСА України № 15-6907/18 від 06042018 про направлення Єдиного державного реєстру судових рішень.

            Керівник апарату нагадала про своєчасне  занесення рішень суду до Єдиного державного реєстру судових рішень та занесення даних про набрання рішеннями законної сили.

            Керівника апарату суду Бейкун С.Б., яка  ознайомила  з наказом  № 167/54/18 від 10 квітня 2018 року «Про затвердження Порядку надсилання електронних копій судових рішень щодо осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення та щодо юридичних осіб, до яких застосовано заходи кримінально-правового характеру у зв’язку з вчиненням  корупційного правопорушення, а також самим  Порядком надсилання електронних копій судових рішень щодо осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення та щодо юридичних осіб, до яких застосовано заходи кримінально-правового характеру у зв’язку з вчиненням  корупційного правопорушення.

            Керівника апарату суду Бейкун С.Б., яка  ознайомила  з  листом  ТУ ДСА України в Житомирській області № 900/18 від 05.04.2018 року про  функції та повноваження заступників Голови Державної судової адміністрації України Чорнуцького С.П. та Гізатуліної Л.В.

ПОСТАНОВИЛИ:

            Працівникам апарату суду своєчасно  заносити рішення суду до Єдиного державного реєстру судових рішень та дані про набрання рішеннями законної сили.  

            Дотримуватись трудової та виконавчої дисципліни.