flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ОЛЕВСЬКОМУ РАЙОННОМУ СУДІ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРОВЕДЕНО СЕМІНАР ЩОДО ПРАВИЛ ДОТРИМАННЯ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ У СУДІ

31 травня 2018, 11:59

         31 травня 2018 року в Олевському районному суді Житомирської області, згідно плану роботи суду на перше півріччя 2018 року проведено семінар з суддями та працівниками апарату суду щодо привал дотримання вимог пожежної безпеки у суді із залучення працівника МЧС – Торгонського Дмитра Борисовича.

 

         Відповідальною особою за  дотриманням вимог пожежної безпеки у суді  призначений старший судовий розпорядник - Сергій Шмат.

 

         Працівник МЧС довів присутнім інформацію щодо стану техногенної та пожежної безпеки на території Олевського району Житомирської області, розкрив специфіку та особливості пожежної небезпеки об’єктів, а також вимоги до будівель і споруд та забезпечення заходів щодо їх протипожежного захисту.

 

         Разом з тим, було надано практичну допомогу відповідальному працівнику за протипожежний стан у розробці інструкцій про заходи пожежної безпеки та планів (схем) евакуації людей на випадок пожежі.

 

        Для кращого засвоєння викладеного матеріалу присутнім продемонстровано гасіння умовної пожежі за допомогою вогнегасника.

 

       Даний семінар проведений з метою підвищення загальних пожежно-технічних знань, вивчення правил пожежної безпеки з урахуванням особливостей об’єкту, більш глибоке ознайомлення з протипожежними заходами та  алгоритмом дій в разі виникнення пожежі, а також практичного відпрацювання порядку застосування та використання наявних первинних засобів пожежогасіння.

 

        Особливо актуальними стають такі заходи, якщо від знань та дій кожного безпосередньо залежить безпека людей та  власності.

 

 

                                                                                                                                    Прес-служба суду