flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тренінг для прес-секретарів судів

09 липня 2018, 18:12

Тренінг для прес-секретарів  судів

       05-06 липня 2018 року у м. Києві відбувся тренінг  на тему: «Комунікативні інструменти в роботі судів: діалог суду та громади», організований спільно з Радою суддів України, ГО «Вектор прав людини» та «Представництвом Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні» у якому прийняла участь консультант Олевського районного суду Житомирської області Абрамчук Марина.

      Це перша системна тренінгова програма навчання для представників судів, які виконують обов’язки прес-секретарів з метою створення сприятливого комунікативного середовища між громадськістю, медіа та представниками судової влади.

      Марина Абрамчук повідомила:

     «Особисто для мене, як виконуючої обов’язки прес-секретаря Олевського районного суду Житомирської області участь у тренінгу була надзвичайно корисною та доступною. Завдяки  тренерам: Валерії Рибак, Ользі Какауліній та Анастасії Розлуцькій я дізналася про ефективні  комунікаційні інструменти для взаємодії судової влади і громадськості, про правильне формування ключових повідомлень при підготовці інформаційних повідомлень. Отримані під час тренінгу знання та навички  допоможуть мені у налагодженні роботи прес-служби нашого суду, внутрішньої комунікації, що, сподіваюсь, у подальшому матиме позитивні результати»

 

Прес-служба суду