flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено виробничу нараду

02 січня 2018, 11:00

Повістка денна:         

  1. 1. Ознайомлення та обговорення листів, які надійшли від органів Державної влади.

       

СЛУХАЛИ:             

            Керівника  апарату суду Бейкун С.Б., яка повідомила, що Президентом України підписано Указ № 4280 від 02.12.2017 року про злиття районних та міськрайонних судів. Відповідно до Указу Президента України про реорганізацію судів буде утворено Олевський окружний суд.

           

ВИСТУПИЛИ:                

            Голова суду Ковальчук М.В. який повідомив, що до Олевського окружного суду буде приєднано Ємильчинський районний суд. Даний Указ набере законної сили після публікації в газеті «Голос України».  Поки нема ніяких роз’яснень та рекомендацій будемо працювати як раніше.

 

СЛУХАЛИ:  

            

Керівника  апарату суду Бейкун С.Б., яка ознайомила з Наказом № 1074 від 30 листопада 2017 року «Про внесення змін до Довідника кодів судів»

Довідник доповнено після позиції:

«Верховний  Суд України 999» такими позиціями:

«Верховний Суд 9901»

«Вищий суд з питань інтелектуальної власності 9902»

СЛУХАЛИ:  

            

Керівника  апарату суду Бейкун С.Б., яка ознайомила з листом Міністерства юстиції України № 33564-0-32-17/20.4 щодо результатів розгляду листа Олевського районного суду Житомирської області від 05.12.2017 року № 15/254/2017.

Відповідно до результатів розгляду листа  у виконавчих документах повинно бути зазначено реєстраційний номер облікової картки  платника податків або серія та номер паспорта   ( для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання  в установленому порядку  відмовилися від прийняття реєстраційного номеру облікової картки  платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті).

ВИСТУПИЛИ:        

            

Голова суду Ковальчук М.В. який повідомив, коли помічник судді переглядає справу на недоліки, то повинен на обгортці справи зазначити  що необхідно витребувати до справи. Витребувати всі необхідні документи, щоб в подальшому мати можливість без ускладнень виконати рішення суду. 

ПОСТАНОВИЛИ:

           

            При перевірці помічником судді справи витребовувати           реєстраційний номер облікової картки  платника податків, або копію паспорта.

 

            Працівникам апарату суду підтримувати трудову та виконавчу дисципліну.